Våra tjänster.

Har du en ritning? Ett förslag på en produkt eller detalj? Bra. Då kan vi förverkliga den. Vi arbetar nämligen med plåtbearbetning i alla dess former. Metoderna vi främst använder oss av har vi listat här nedanför.

  • Stansning
    I våra automatiserade stansmaskiner bearbetar vi de flesta förekommande material i tjocklekar från 0,50 mm till 6 mm. Till exempel rostfritt, stålplåt, galvad plåt, koppar, mässing och plast. Vi kan även gänga, utföra präglingar och forma om plåt.
  • Laserskärning
    Kombibearbetning ger dig möjligheten att forma, försänka, gänga och laserskära. Allt på en och samma gång. I våra kombimaskiner kan vi både laserskära och stansa detaljer i materialtjocklekar från 0,50 mm till 5 mm.
  • Kantpressning
    Våra fyra kantpressar kan göra alltifrån enkla bocktempon till komplexa detaljer. Och genom dem kan vi utföra arbeten upp till 3 250 mm.

Vi vet att du vill ha en färdig produkt. Därför erbjuder vi också alla typer av efterbearbetning. Några exempel på den typen av plåtbearbetning är ytbehandling, lackering, montering, punktsvetsning och paketering.

Om du inte har en färdig ritning?
Som en del av vår produktion, så hjälper vi dig att konstruera detaljen. Det vill säga att vi tillsammans med dig hittar den smidigaste och billigaste vägen fram till färdig produkt. Flera av de produkter vi har varit med och utvecklat har belönats med priset Utmärkt svensk form.