Dags igen!

Ledigheten är över, batterierna laddade och vi är redo att börja jobba igen. Välkommen med dina förfrågningar och ordrar.

Ett av Gnosjöregionens allra äldsta företag

M Johansson fyller 125 år i år och är därmed ett av Gnosjöregionens allra äldsta företag. M Johansson drivs idag av fjärde generationen Johansson. Detta uppmärksammades av Gnosjöregionen.se. Läs hela reportaget här.

Dubbel kapacitet.

Efterfrågan från våra kunder växer stadigt och vi nu investerat i en helt ny kombinerad laser- och stansmaskin av märket Trumpf TruMatic 3000 L. Den nya maskinen förenar tre teknologier i ett system. Laserskärning, lasersvetsning och stansning, vilket kommer att göra oss än mer konkurrenskraftiga i fråga om både leveranstid och pris. Stansdrift 2 500 mm × 1 250 mm Laserdrift … Read More

Ombyggt och tillbyggt.

Vi har investerat för framtiden i en ny produktionshall på 600 kvadratmeter för att ge plats åt vår nya kombinerade stans- och lasermaskin. Vi har även utökat möjligheterna för lagerhållning av plåt och förnyat vårt inlastningsområde. Dessutom har vi  utökat personal- och kontorsdelen med runt 200 kvadratmeter. Kom gärna in på en rundtur och en kopp kaffe.